سوالات متداول بعد از کاشت ایمپلنت (بخش دوم)

در مقاله قبل به تعدادی از پرسش هایی پاسخ دادیم که ممکن است پیش از جراحی کاشت ایمپلنت به ذهن بیمار خطور کنند. در این مقاله به ادامه این پرسش ها خواهیم پرداخت. البته باید متذکر شد مطالعه این نکات می تواند به همه افرادی که تحت جراحی کاشت ایمپلنت قرار می گیرند کمک می کند.

سوالات متداول بعد از کاشت ایمپلنت (بخش دوم)
سوالات متداول بعد از کاشت ایمپلنت (بخش دوم)

آیا بالا رفتن درجه حرارت بدن پس از جراحی کاشت ایمپلنت طبیعی است؟

برخی بیماران پس از جراحی دهان مقداری بالا رفتن درجه حرارت بدن را تجربه می کنند. جای هیچ گونه نگرانی نیست مگر آنکه دمای بدن به بالاتر از ۶/۳۷ درجه سانتیگراد برسد. در این صورت حتماً با جراح خود تماس بگیرید.

چرا ممکن است نیاز باشد از آنتی بیوتیک استفاده کنم؟

جراحی کاشت ایمپلنت نیازمند درمان با کمک آنتی بیوتیک ها است. آنتی بیوتیک ها برای پیشگیری از عفونت داخل یا اطراف ایمپلنت دندانی یا استخوان پیوند داده شده استفاده می شوند. مصرف آنتی بیوتیک ها بر اساس دوزی که پزشک در دستورالعمل به شما داده است یا روی بسته دارو درج شده است از اهمیت زیادی برخوردار است. مصرف داروها را تا انتها ادامه دهید. در صورت بروز هر گونه واکنش بدن نسبت به دارو، از قبیل خارش پوست، مصرف آن را متوقف نمایید و با پزشک خود تماس بگیرید. لطفاً دقت نمایید که برخی آنتی بیوتیک ها در مکانیزم عمل قرص هایی که برای پیشگیری از بارداری مصرف می شوند اختلال ایجاد می کنند به همین دلیل تا پایان مصرف داروی آنتی بیوتیک خود از دیگر روش های جلوگیری از بارداری نیز استفاده کنید.

شاید این مطلب نیز برای شما مفید باشد:  آمادگی قبل از ایمپلنت های دندانی
سوالات متداول بعد از کاشت ایمپلنت (بخش دوم)
سوالات متداول بعد از کاشت ایمپلنت (بخش دوم)

 

آیا روی محل جراحی کاشت ایمپلنت بخیه وجود خواهد داشت؟

در اکثر موارد، فرایندهای جراحی که در دهان انجام می شوند نیاز به بخیه بافت ها دارند تا با کمک آن روند بهبود با سرعت بیشتری پیش برود. بیشتر نخ های بخیه ای که در این جراحی استفاده می شوند، طی ۳- ۵ روز به صورت خود به خود می افتند. برخی از نخ های بخیه نیاز است کشیده شوند و برخی دیگر نیز زمان بیشتری طول می کشد تا حل شوند.

آیا می توان مسواک زد؟

رعایت بهداشت و انجام کارهای بهداشتی روزمره دهان و دندان، همیشه مهم هستند، اما موفقیت جراحی های دهان به تمیز نگه داشتن دهان تا حد امکان، بستگی دارد. پس از ۲۴ ساعت، فرد می تواند مسواک بزند، اما طی چند روز نخست پس از جراحی باید از مسواک زدن روی محل جراحی خودداری شود. هر از گاهی، شستشوی آرام دهان با آب و نمک ملایم (یک چهارم قاشق چایخوری نمک در یک لیوان آب ولرم) توصیه می شود. این کار می تواند به بهبود محل جراحی طی یک هفته نخست کمک کند. اما اطمینان حاصل نمایید که آب آنقدر داغ نباشد که موجب سوختگی شود، سپس آن را داخل دهان، روی محل جراحی نگه دارید تا زمانی که خنک شود. به مدت ۱۴ روز از مصرف دهانشویه یا محلول های هیدروژن پراکساید خودداری کنید.

آیا می توان سیگار کشید؟

خیر. مصرف هر گونه دخانیات پس از جراحی های دهان می تواند در روند طبیعی بهبود اختلال ایجاد کند و احتمال خطر گسترش عفونت، شکست ایمپلنت و پیوند استخوان را افزایش خواهد داد. در افراد سیگاری، احتمال شکست جراحی کاشت ایمپلنت دندان بالاتر است.

شاید این مطلب نیز برای شما مفید باشد:  نقش درمان پی آر پی در درمان های دندانپزشکی

آیا پس از جراحی، مراجعه مجدد برای چکاپ نیاز است؟

بله. معمولاً جراح از شما می خواهد ۳ هفته پس از جراحی برای چکاپ مراجعه نمایید. پس از آن به منظور بررسی روند بهبود منطقه اطراف ایمپلنت، یا اینکه اگر درمان شما دو مرحله ای است، ممکن است برای مرحله دوم یا باز کردن روی ایمپلنت و قرار دادن اباتمنت هیلینگ باید مجدداً مراجعه کنید. این جلسه معمولاً ۲- ۴ یا ۴- ۶ ماه پس از جراحی ایمپلنت خواهد بود. در صورتی که تنها پیوند استخوان داشته اید، ایمپلنت ها معمولاً ظرف مدت ۳- ۴ ماه پس از فرایند پیوند استخوان کار گذاشته خواهند شد.

چه زمانی می توان به فعالیت های روزمره پرداخت؟

به محضی که احساس کردید می توانید فعالیت های سبک روزمره خود را انجام دهید، می توانید انجام آنها را آغاز نمایید. با این حال، جراح به شما توصیه خواهد کرد به مدت سه روز از انجام فعالیت های شدید و سنگین خودداری نمایید. در طول دوره ای که از داروهای مسکن و آرام بخش استفاده می کنید، از انجام فعالیت هایی که نیاز به هوشیاری دارند؛ از جمله رانندگی، بپرهیزید.

سوالات متداول بعد از کاشت ایمپلنت (بخش دوم)
سوالات متداول بعد از کاشت ایمپلنت (بخش دوم)

 

چه زمانی روکش دندان روی ایمپلنت قرار خواهد گرفت؟

این زمان به عوامل متعددی بستگی دارد از جمله: نحوه انجام جراحی ایمپلنت دندان، محلی که ایمپلنت در آنجا قرار گرفته است، نوع ایمپلنت، و اینکه آیا جراحی پیوند نیز انجام شده است یا خیر. معمولاً ایمپلنت هایی که در فک پایین قرار می گیرند، ۴ ماه پس از جراحی، برای قرار گرفتن روکش آماده هستند. ایمپلنت های فک بالا، پیش از قرار گرفتن روکش روی آنها، به ۶ ماه دوره بهبود نیاز دارند. فرایندهای خاصی هستند که با انجام آنها، درست پس از قرار گرفتن ایمپلنت داخل فک می توان روکش را روی ایمپلنت قرار داد. در صورتی که شما گزینه مناسبی برای این نوع جراحی باشید، جراح آن را با شما مطرح خواهد کرد.

شاید این مطلب نیز برای شما مفید باشد:  استفاده از آنتی بیوتیک قبل از درمان های دندانپزشکی

آیا پس از جراحی می توان پروتز مصنوعی خود را روی محل جراحی قرار داد؟

در صورتی که از قبل پروتز مصنوعی دارید که روی محل ایمپلنت کاشته شده قرار می گرفته است، سعی کنید طی یک هفته نخست، تا حد امکان از استفاده آن بپرهیزید تا در طول دوره بهبود اولیه از محل جراحی محافظت شود. سعی کنید پس از آن نیز، شب ها پروتز خود را از دهان خارج کنید.

۰/۵ (۰ نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

*

code

فهرست
اگر نیاز به عکس رادیوگرافی دهان و دندان دارید کلیک کنید:اطلاعات بیشتر
error: